Etusivu Tilat Laitteet Referenssit Kuvagalleria Yhteistyökumppanit Hinnasto Yhteystiedot

Audioverstaan tilat

Soittotila

Huolella suunniteltu ja käytännöllinen 35m² kokoinen, täysin akustoitu ja luonnolliselta soundaava soittotila tarjoaa mahdollisuuden musisointiin kaikkina kellonaikoina. Soittotilasta löytyy laaja valikoima talon omia vahvistimia ja soittimia, jotka ovat käytettävissä tuotannon joka vaiheessa. Soittotilaa on kehuttu niin akustiikaltaan kuin myös soittomukavuudeltaan. Tässä riittävän kokoisessa tilassa mahtuu suurempikin kokoonpano tekemään äänityksensä jopa ihan livenä niin halutessaan.

Tarkkaamo

Studion huolella akustoidussa 25m² kokoisessa tarkkaamossa voi todellakin aistia hiljaisuuden jopa äänitysten aikana. Puoli metriä paksu soittotilan vastainen väliseinä viisinkertaisella ikkunalla sekä ainutlaatuinen lattiaratkaisu takaavat häiriöttömän ja korvia turhaan rasittamattoman äänen tarkkailun. Tarkkaamon monitorointi on kalibroitu äärimmäisen miellyttäväksi ja tarkaksi Genelec Oy:n toimesta.

Olotila

Tarkkaamon kuuntelupisteessä on mahdollisuus viihtyä myös tauon tullen. Lämminhenkinen sohvanurkkaus ja pieni musiikkipainotteinen kirjasto auttaa paitsi keskittymään tuleviin otoksiin myös viihtymään silloin, kun toiset soittajat suorittavat osuuksiaan.

Kahvi- ja ruokailutila

Kahvi- ja ruokailutila auttaa virkistäytymään silloin, kun keho vaatii lisää energiaa. Käytössä on Moccamaster, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, ruokailuvälineet ym. tarvittava. Tilassa on myös keittomahdollisuus.

Käytämme Reilun Kaupan tuotteita

Sauna

Mikäpä sen mukavampi tapa kruunata työ, kuin kiivetä aidon maalaissaunan lauteille löylyn hyväiltäväksi. Kertalämmitteisestä aitokiukaasta riittää lämpöä suuremmallekin orkesterille ja näille lauteille mahtuu isompikin kööri samalla kertaa. Isommissa projekteissa saunan käyttö on mahdollista sopimuksen mukaan.